Syrop Karmelowy

Syrop Karmelowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Syrop karmelowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka masła, sok z cytryny, bitej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Przyprawiony Syrop z maślanki {aka:przyprawiony syrop karmelowy}, Syrop Z Ajerkoniakiem Karmelowym, oraz Naleśniki bananowe z syropem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu; dodać cukier i sok z cytryny i gotować, stale mieszając, 5 do 6 minut lub aż mieszanina zmieni kolor karmelu. Stopniowo dodawać śmietanę ubijającą i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
3
Aby podgrzać: kuchenka mikrofalowa w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 10 do 15 sekund lub po prostu aż ciepłe; mieszać aż gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn