Syrop do napojów żurawinowych to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, laski cynamonu, koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym, Syrop Żurawinowo-Klonowy, oraz Małe ciasta z syropem klementynowo-żurawinowym.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku zagotuj wodę, żurawinę, cukier i cynamon. Dusić bez przykrycia przez 10 minut lub do pojawienia się jagód. Lekko zetrzyj tłuczkiem do ziemniaków; dusić 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Odcedź i wyrzuć miąższ i laski cynamonu. Syrop przechowywać w lodówce w porcjach 2 filiżanek do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy. Rozmrozić przed użyciem.