Swordfish Spiedini
Swordfish Spiedini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 336 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, oliwy z oliwek, stek z miecznika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Swordfish Spiedini, Miecznik Spiedini-Giada De Laurentiis, oraz Miecznik Spiedini z okruchami cytrynowo-czosnkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce wymieszaj olej z herbes de Provence i po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj kostki miecznika i wrzucić do herbu. Nawlecz jedną szóstą kostek miecznika i 1 plaster pancetty na każdy z 6 szaszłyków (lub nasączonych gałązek rozmarynu), owijając pancettę wokół ryby.
Grilluj spiedini na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż miecznik zostanie ugotowany i lekko zwęglony, 8 do 9 minut.
Przełożyć na talerze i podawać.