Swordfish Spiedini
Swordfish Spiedini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.67 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać krótki, herbes de provence, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Swordfish Spiedini, Swordfish Spiedini, oraz Miecznik Spiedini-Giada De Laurentiis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 12 krótkich, grubych drewnianych szaszłyków, moczonych w wodzie przez co najmniej 30 minut
Wymieszać olej, zioła prowansalskie, sól i pieprz w dużej misce.
Pokrój steki z miecznika na 36 (1-calowe) kostki i wrzuć mieszaninę oleju do herbu. Nawlecz kostki miecznika na drewniane szpikulce, po 3 na szpikulec. Owinąć kawałek pancetty wokół i między kostkami miecznika na każdym szaszłyku. Ułóż szaszłyki z miecznika na małej blasze do pieczenia i posmaruj pozostałą mieszaniną oleju. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia, obracając od czasu do czasu w mieszaninie oleju.
Przygotować grilla na średnim ogniu lub rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj szaszłyki z miecznika, aż miecznik będzie po prostu nieprzezroczysty w środku, a pancetta jest chrupiąca, często się obracając, około 10 minut.
Szaszłyki przełożyć na talerze i podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris