Swordfish Portugaise

Swordfish Portugaise
Swordfish Portugaise jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $6.96 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sherry, steki z miecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Firma Swordfish, Swordfish Spiedini, oraz Fettuccine Z Miecznikiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż miecznika w jednej warstwie w lekko naoliwionym płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Posypać solą i pieprzem i natrzeć sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, często mieszając, przez 10 protokół. Wymieszać w pomidory, pasta pomidorowa, brązowy cukier, sherry, i wino. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CebulaCebula
WinoWino
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wlać sos na rybę w naczyniu do pieczenia i rozsypać plasterki cytryny na wierzchu. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec tylko do ryby jest gotowane przez, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn