Swordfish Portugaise jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $6.96 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sherry, steki z miecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Firma Swordfish, Swordfish Spiedini, oraz Fettuccine Z Miecznikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż miecznika w jednej warstwie w lekko naoliwionym płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Posypać solą i pieprzem i natrzeć sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Sucha Przyprawa Rub
3
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, często mieszając, przez 10 protokół. Wymieszać w pomidory, pasta pomidorowa, brązowy cukier, sherry, i wino. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pasta Pomidorowa
Brązowy Cukier
Pomidor
Pietruszka-nać
Czosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cebula
Wino
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wlać sos na rybę w naczyniu do pieczenia i rozsypać plasterki cytryny na wierzchu. Naczynie szczelnie przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec tylko do ryby jest gotowane przez, 25 do 30 protokół.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.