Swisscamole Burgers

Swisscamole Burgers
Burgery Swisscamole mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 47g tłuszczu i w sumie 608 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Wystarczy mieszanka soli, majonezu, cebuli i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Z łyżką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Hamburgery Nadziewane bekonem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-to smaczne małe burgery, które pokochają wszyscy, oraz Tex-Mex Burgers Texotic-Mexotic Burgers.

Instrukcje

1
W misce połącz mieloną wołowinę z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Uformuj 8 małych placków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zetrzyj awokado i wymieszaj z pozostałą solą, cebulą, sokiem z cytryny, majonezem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
AwokadoAwokado
BoczekBoczek
CebulaCebula
SólSól
3
Połóż plasterek sera na 4 plackach. Na wierzch z mieszanką awokado. Przykryj innym pasztecikiem; naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
SerSer
4
Podsmaż lub grilluj do pożądanego wysmażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać na tostowanych bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn