Swiss N ' Chicken Vegetable Marinara Rice Bake
Swiss N ' Chicken Vegetable Marinara Rice Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 441 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 312 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy, warzywa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kurczak Warzywa Marinara, Kurczak z warzywnym sosem Marinara, oraz Swiss Chicken Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i gotuj 2 szklanki suchego ryżu zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, gotowanie i mieszanie przez 5 minut, do miękkości.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodaj ryż, sól i pieprz, mieszając, aby połączyć. Wymieszać z warzywami, sosem do makaronu, parmezanem i rozdrobnionym kurczakiem.
Przenieść do naczynia do pieczenia 9×13 rozłożenie równomiernie. Top z serem szwajcarskim i piec przez 20 minut, aż ser topi się i gorące.