Swiss Chicken Strat
Szwajcarskie warstwy kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 71 fanów. Jeśli masz mleko, jajka, szarą musztardę Poupon country dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarskie Warstwy Żytnie, Szynka i Szwajcarskie warstwy, oraz Wina i Szwajcarskie warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warstwa 3 szklanki kostek chleba, 1 szklanka sera, kurczaka i czerwonej papryki w natłuszczonym 2-ćwiartkowym podłużnym naczyniu do pieczenia; wierzch z pozostałymi 3 szklankami kostek chleba.
Ubić jajka, mleko i musztardę trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; zalać warstwą chleba, uważając, aby równomiernie zwilżyć chleb.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera; przykryć. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Piec, odkryte, 45 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.