Swirly lemon drizzle fingers

Swirly lemon drizzle fingers
Swirly lemon drizzle fingers może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mąkę, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Biszkopt cytrynowy z kwaśną cytrynową mżawką, Swirly Dogs, oraz Swirly Świątynie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i upewnij się, że półka jest gotowa na środku piekarnika. Masło prostokątna blacha do pieczenia lub mała puszka do pieczenia, około 20cm x 30cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wytnij arkusz papieru do pieczenia nieco większy niż puszka, następnie wepchnij go i wygładź dłońmi, aby przyklejał się do masła. Snip w rogach za pomocą nożyczek, aby papier leżał schludnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Umieść wszystkie składniki ciasta i szczyptę soli w dużej misce, a następnie użyj elektrycznych ubijaczy, aby ubić, aż będzie kremowy i gładki. Miarka do puszki, a następnie wyrównać górę. Łyżka twarogu cytrynowego na cieście w grube paski. Użyj uchwytu łyżki zawirować twarogu do ciasta nie za dużo lub przyzwyczajenie zobaczyć zawiry po jego gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec przez około 35 min lub do złotego i risen. Powinien skurczyć się od boków puszki tak lekko i czuć się sprężysty. Nie otwieraj piekarnika przed 30 min gotowanie się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pozostaw ciasto w puszce na 10 minut lub aż po prostu ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Ostrożnie wyciągnij z puszki i umieść ją na stojaku chłodzącym, usiadł nad tacą lub czymś podobnym do złapania kapieli mżawki. Aby zrobić mżawkę, wymieszaj 4 łyżki cukru z sokiem z cytryny i łyżką ciasta. Skórkę cytrynową wymieszać z 1 łyżką cukru i rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Niech ciasto ostygnie całkowicie, następnie unieś na deskę, obierz boki papieru do pieczenia i pokrój ciasto na palce. Będzie przechowywać w hermetycznej puszce przez 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn