Swirly lemon drizzle fingers
Swirly lemon drizzle fingers może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mąkę, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Biszkopt cytrynowy z kwaśną cytrynową mżawką, Swirly Dogs, oraz Swirly Świątynie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i upewnij się, że półka jest gotowa na środku piekarnika. Masło prostokątna blacha do pieczenia lub mała puszka do pieczenia, około 20cm x 30cm.
Wytnij arkusz papieru do pieczenia nieco większy niż puszka, następnie wepchnij go i wygładź dłońmi, aby przyklejał się do masła. Snip w rogach za pomocą nożyczek, aby papier leżał schludnie.
Umieść wszystkie składniki ciasta i szczyptę soli w dużej misce, a następnie użyj elektrycznych ubijaczy, aby ubić, aż będzie kremowy i gładki. Miarka do puszki, a następnie wyrównać górę. Łyżka twarogu cytrynowego na cieście w grube paski. Użyj uchwytu łyżki zawirować twarogu do ciasta nie za dużo lub przyzwyczajenie zobaczyć zawiry po jego gotowane.
Piec przez około 35 min lub do złotego i risen. Powinien skurczyć się od boków puszki tak lekko i czuć się sprężysty. Nie otwieraj piekarnika przed 30 min gotowanie się.
Pozostaw ciasto w puszce na 10 minut lub aż po prostu ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Ostrożnie wyciągnij z puszki i umieść ją na stojaku chłodzącym, usiadł nad tacą lub czymś podobnym do złapania kapieli mżawki. Aby zrobić mżawkę, wymieszaj 4 łyżki cukru z sokiem z cytryny i łyżką ciasta. Skórkę cytrynową wymieszać z 1 łyżką cukru i rozsypać na wierzchu.
Niech ciasto ostygnie całkowicie, następnie unieś na deskę, obierz boki papieru do pieczenia i pokrój ciasto na palce. Będzie przechowywać w hermetycznej puszce przez 3 dni.