Sweet Washington Cherry Pie

Sweet Washington Cherry Pie
Sweet Washington Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, brązowy cukier, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sweet Washington Cherry Pie, George Washington Cherry Cobbler, oraz Ciasto Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce, wymieszać wiśnie, sok z wiśni, ekstrakt migdałowy, brązowy cukier, cukier biały, i mąka, aż cukier się rozpuści; pozostawić do odstania podczas przygotowywania ciasta ciasto, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
RamięRamię
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyłóż 9-calowe naczynie z ciasta z cieście, i wypełnić nadzieniem wiśniowym; posypać małe kawałki masła na nadzieniu. Top z pozostałą skorupą i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia; wyciąć kilka otworów parowych w górnej skorupie ostrym nożem do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie wiśniowe bąbelkuje i zgęstnieje, a skorupa ciasta jest rumiana, 35 do 40 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn