Swede & potato Rösti-zapiekanka pasterska
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina i 45 minut do spędzenia w kuchni, Swede & potato Rösti-topped shepherd ' s pie może być wielki bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz g / 2oz Szwed, g / 2oz mączne ziemniaki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami, Saturdays with Rachael Ray-Potato Tot-Topped Shepherd ' s Pie, oraz Rosti-placek rybny.
Instrukcje
Ziemniaki gotować na patelni z wrzącą osoloną wodą przez 10 minut do miękkości, następnie odcedzić i odstawić.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu.
Dodajemy cebulę i marchew i delikatnie smażymy przez 5 min.
Dodaj grzyby, zwiększ ogień do średniej i gotuj przez kolejne 5 minut. Przełóż warzywa do miski.
Dodać mielone na patelni i gotować, aż rumiane.
Dodać warzywa (nie brukiew i ziemniaki), pomidory i pomidory czyste, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 min, uzupełniając odrobiną wody, jeśli mielone wygląda trochę suche.
Gdy Szwed i ziemniaki są na tyle chłodne, że można się nimi zająć, grubo zetrzeć na tarce; następnie wrzucić roztopione masło i doprawić.
Zmiksować mieszankę do głębokiego naczynia żaroodpornego, na wierzchu utrzeć tartą brukiew i ziemniaki, następnie wstawić do piekarnika i gotować przez 40 minut.