Suzanne ' s Old Fashioned Pumpkin Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 8860 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz skórkę, brązowy cukier, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 218°. 2
W dużej misce wymieszać cukry, sól i przyprawy oraz skórkę z cytryny. Ubić jajka i dodać do miski. Wymieszać z puree z dyni. Wymieszać ze śmietaną.
Trzepaczka wszystko razem, aż dobrze włączone. 3
Wlać do skorupy ciasta i piec w temperaturze 218° przez 15 minut. Po 15 minutach obniżyć temperaturę do350.
Piec 40-50 minut, lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.4 schłodzić na drucianym stojaku przez 2 godziny. Zauważ, że ciasto z dyni wyjdzie z piekarnika cały nadęty (od zakwasu jaj) i będzie spuszczać powietrze, gdy ostygnie.