Suwaki Sockeye z Wasabi-Ginger Aïoli
Sockeye Sliders z wasabi-Ginger Aïoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 329 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, filet z łososia sockeye, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sock It to Ya: Sockeye łososiowe paszteciki z zieloną boginią Aioli, Azjatycki Grillowany Tuńczyk z wasabi Aioli, oraz Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Pokrój łososia na 18 (1 1/2 - x 1 1/2-cala) kawałków i umieść na lekko nasmarowanej folią aluminiową blasze do pieczenia.
Posmaruj sosem chili. Broil 3 do 5 minut (dla medium) lub do pożądanego stopnia doneness.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę wasabi-imbiru Aoli na dnie każdej bułki. Top z łososia, dollop aoli, rukola, i top bułki.