Suwaki jagnięce z serem pleśniowym
Jagnięce suwaki z niebieskim serem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Mieszanka pieprzu, bułki kanapkowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek Awokado Ser Pleśniowy Sliders, Suwaki z kurczaka i sera pleśniowego Buffalo, oraz Ser Pleśniowy Nadziewany Boczkiem Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier na patelnię; gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać 1/8 łyżeczki soli. Zmniejszyć ogień; gotować 8 minut lub do miękkości i rumiane, mieszając od czasu do czasu. Trzymaj ciepło.
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i jagnięciny w dużej misce. Podzielić mieszaninę jagnięciny na 8 równych porcji; kształtować każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na stojaku patelni brojlerów pokrytych natryskiem do gotowania; miejsce stojak na patelni. Broil 6 minut, obracając raz po 3 minutach.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 3 minuty.
Bułki Broil, pokroić boki, 2 minuty lub do lekko tosty.
Ułożyć paszteciki na dolnych połówkach bułek; na wierzch każdego pasztecika nałożyć około 1 1/2 łyżki karmelizowanej cebuli i około 3/4 łyżeczki sera pleśniowego. Przykryć górną połówką bułek.