Suwaki
Suwaki mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 5. Na 3,59 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 57g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, paprykę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 92 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 85%, to danie jest super. Podobne przepisy obejmują Suwaki, Hot Ham Sliders, oraz Suwaki.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zbuduj ogień węglowy lub podgrzej grill gazowy.
Umieść mieloną wołowinę w dużej misce i dodaj musztardę, oliwę z oliwek, tymianek, czosnek, sól i pieprz.
Delikatnie wymieszać widelcem, aby połączyć, uważając, aby nie skompresować składników. Uformuj mięso w 12 (2-calowych) pasztecików o równej wielkości i grubości.
Gdy grill jest średnio gorący, posmaruj ruszt grillowy olejem, aby suwaki nie przyklejały się.
Umieść suwaki na grillu i gotuj przez 4 minuty. Obróć suwaki za pomocą szpatułki i gotuj przez kolejne 4 do 6 minut, aż do średniej Rzadkości, lub gotuj dłużej, jeśli wolisz suwaki bardziej dobrze zrobione. Przez ostatnie 2 minuty gotowania umieść 1/2 uncji Gruyere na wierzchu każdego burgera i zamknij pokrywę grilla.
Suwaki wyjąć na talerz i przykryć folią.
Bułki pokroić na pół, a połówki pokroić na grillu.
Rukolę podzielić między 12 dolnych bułeczek, u góry każdą z suwakiem i zakończyć plasterkiem pomidora i czerwonej cebuli. Przykryć górną częścią bułki i podawać na gorąco z keczupem.