Suszony Pasztet Wołowy

Suszony Pasztet Wołowy
Suszony krem wołowy zajmuje od początku do końca około 10 minut . Za 34 centy za porcję otrzymasz przyprawę na 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 114 kalorii . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup imprezowy chleb żytni, serek śmietankowy, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Ten wynik jest do poprawy. Podobne przepisy obejmują sałatkę z komosy ryżowej i ciecierzycy z suszonymi pomidorami i suszonymi wiśniami , krem czekoladowo-orzechowy oraz kanapkę z cukinią i rzodkiewką z kremem z koziego sera cytrynowo-ziołowego .

Instrukcje

1
Umieść wołowinę w robocie kuchennym lub blenderze; przykryć i przetwarzać aż do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Lub Imprezowy Chleb żytniKrakersy Lub Imprezowy Chleb żytni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krakersy Lub Imprezowy Chleb żytniKrakersy Lub Imprezowy Chleb żytni
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać serek śmietankowy, mleko, cebulę, koperek i ostry sos paprykowy; przykryć i miksować, aż dobrze się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Podawać z krakersami lub pieczywem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn