Suszony Pasztet Wołowy
Suszony krem wołowy zajmuje od początku do końca około 10 minut . Za 34 centy za porcję otrzymasz przyprawę na 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 114 kalorii . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup imprezowy chleb żytni, serek śmietankowy, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Ten wynik jest do poprawy. Podobne przepisy obejmują sałatkę z komosy ryżowej i ciecierzycy z suszonymi pomidorami i suszonymi wiśniami , krem czekoladowo-orzechowy oraz kanapkę z cukinią i rzodkiewką z kremem z koziego sera cytrynowo-ziołowego .
Instrukcje
Umieść wołowinę w robocie kuchennym lub blenderze; przykryć i przetwarzać aż do posiekania.
Dodać serek śmietankowy, mleko, cebulę, koperek i ostry sos paprykowy; przykryć i miksować, aż dobrze się wymiesza.
Podawać z krakersami lub pieczywem.