Suszony Chleb Wiśniowo-Kardamonowy
Suszony chleb wiśniowo-kardamonowy może być właśnie chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, maślanka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kardamon i suszone bułeczki wiśniowe, Suszony Chleb Wiśniowo-Migdałowy, oraz Budyń Chlebowy Wiśniowy Suszony W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 9x5-lub 8x4-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu. W dużej misce, wymieszać cukier i masło; beat do światła i puszyste. Beat in vanilla.
Dodać maślankę i jajka; dobrze zmiksować. (
Mieszanina pojawi się zsiadłe.)
W małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Dodać do mieszanki maślanki; mieszać tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Piec 9x5-calowy patelni 50 do 65 minut, 8x4-calowy patelni 55 do 75 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Poluzować krawędzie chleba; schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 15 minut.
Wyjmij chleb z patelni; umieść na regale chłodzącym. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce.