Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack of Lamb
Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack z jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 414 kalorii, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, oliwa z oliwek, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny, oraz Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść 1/4 szklanki oleju pomidorowego, czosnku i szalotki w małym naczyniu do pieczenia; posypać solą i pieprzem i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szalotka
Czosnek
Pomidor
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piec, aż czosnek będzie miękki, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Przenieść mieszaninę czosnku do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj pomidory i oregano. Zmiksować do momentu, aż utworzy się pasta. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj czosnek i rozmaryn na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Saute aż czosnek brązowieje, o 5 protokół. Odrzuć czosnek i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
4
Jagnięcinę posypać ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Jagnięcina
5
Dodaj 1 stojak na patelni, zaokrąglony bok w dół. Sear aż złoty kolor, o 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przenieś stojak na dużą blachę do pieczenia, zaokrągloną bokiem do góry. Powtórz z pozostałym stojakiem jagnięcym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Rozgrzej piekarnik do 232°. piecz jagnięcinę 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Rozprowadzić 1/3 szklanki pasty pomidorowo-czosnkowej cienko na całej górze każdego. Powrót do piekarnika i piec, aż termometr włożony do centrum rejestry 57°, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
10
Niech jagnięcina odpocząć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
11
Pokroić między kośćmi w pojedyncze kotlety i podawać.
1
Owoce czarnej wiśni i lekko pikantne wykończenie są miłym dodatkiem do jagnięciny garlicky. Try Alpha Estate 2005 Xiñómavro (Grecja, 36 Dolarów).