Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe

Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe
Suszone wiśniowe i migdałowe biszkopty mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 44 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Jeśli masz sól, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 460 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Suszone biszkopty wiśniowo-migdałowe, Suszone Wiśniowe Biscotti, oraz Herbatniki Z Orzechów Laskowych I Suszonych Wiśni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce, połączyć masło i cukier i ubić razem, aż światło i puszyste, o 3 protokół. Okresowo zeskrobuj boki miski. Beat w jaja 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4
Delikatnie wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, solą i skórką z cytryny. Po włączeniu suchych składników złóż migdały i suszone wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj ciasto na 2 kłody. Jeśli ciasto jest lepkie, pył z odrobiną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Zwiń kłody na długość blachy. Ubij białko z odrobiną wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kłodę posmarować białkiem i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
8
Przenieś na patelnię i umieść co najmniej 3 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec w piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć z piekarnika ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Usunąć dzienniki do deski do krojenia i pokroić na odchylenie o grubości 3/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Połóż biszkopty z powrotem na patelni i wróć do piekarnika na kolejne 10 minut. To utwardzi biszkopty. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Wyłożyć arkusz ciastek papierem pergaminowym lub woskowym. Każdy biszkopt lub precel zanurzyć w czekoladzie, aby pokryć połowę każdego, a następnie zanurzyć w posypce lub kawałkach trzciny cukrowej. Ustaw każdy kawałek na wyłożonej blasze ciastek, aby czekolada utwardzała się. Przechowywać w chłodnym miejscu w szczelnych pojemnikach. Staraj się nie jeść ich wszystkich w tym samym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
BiscottiBiscotti
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
14
Doprowadzić rondel z 1 cala wody w nim do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
15
Umieść czekoladę w dużej metalowej lub żaroodpornej szklanej misce i umieść na rondlu z wrzącą wodą. Zwróć szczególną uwagę, aby miska do mieszania nie dotykała powierzchni wrzącej wody. Wymieszać czekoladę, aż prawie całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
16
Wyjmij go z rondla i kontynuuj mieszanie, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Cały ten proces nie powinien trwać dłużej niż 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje44
Ocena Zdrowia0
Magazyn