Suszona Wołowina Mielona
Mielona wołowina może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Mieszanka mielonego pieprzu, czosnku w proszku, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Jak zrobić mieloną wołowinę, Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, oraz Beef Jerky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól, chili w proszku, czosnek w proszku, cebula w proszku, imbir, czarny pieprz, i pieprz cayenne razem w dużej misce; dodać mieloną wołowinę i dobrze wymieszać.
Przepuść mieszankę wołowiny przez zestaw maszynki do mięsa z najlepszym ostrzem.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Umieść stojaki druciane na blachach do pieczenia.
Umieść 1/2 zmielonej mieszanki wołowiny między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku na solidnej, równej powierzchni. Mocno zwiń mieszaninę wołowiny do grubości 1/8 cala.
Usuń górną warstwę folii z tworzywa sztucznego, Odwróć mieszaninę wołowiny na przygotowaną blachę do pieczenia i usuń dolną warstwę folii z tworzywa sztucznego. Powtórz dla pozostałej mieszanki wołowiny.
Masę wołową pieczemy w rozgrzanym piekarniku lekko uchylonymi drzwiami piekarnika przez 2 i pół godziny. Obróć blachę do pieczenia.
Piec, aż jerky jest gotowane przez, kolejne 3 godziny.
Wyjąć suszone mięso z piekarnika i pokroić w paski na ciepło.