Suszona Dziczyzna
Suszona dziczyzna to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 3 porcjami. To danie główne ma 499 kalorii, 66g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 25 minut. Mieszanka czosnku w proszku, przyprawa do grilla, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Suszona Dziczyzna, Suszona wołowina lub dziczyzna, oraz Przepis Na Suszoną Dziczyznę dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz mieloną dziczyznę, sól, MSG, ostry sos, mieszankę utwardzającą, przyprawę do grilla, wodę, płynny dym, czosnek w proszku i pieprz; dokładnie wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Tace odwadniające do żywności z folią. Mieszankę mięsa pokroić w bardzo cienką warstwę na tacach.
Umieść w zestawie odwadniacza zgodnie ze wskazówkami producentów. Po ujędrnieniu mięsa, po około 2 godzinach wyjąć je z Plastiku, pokroić w paski i wymienić na stojaki. Kontynuuj, aż mięso zostanie wysuszone, łącznie około 5 do 10 godzin w zależności od maszyny.
Po zakończeniu usuń tłuszcz papierowym ręcznikiem. Przechowywać w lodówce w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką.