Suspiro a la Limea
Suspiro a la Limean to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz białka, żółtka, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 32%. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondlu na małym ogniu wymieszaj odparowane mleko i 2 szklanki cukru. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby zobaczyć dno patelni podczas mieszania, o 25 protokół.
Powoli mieszaj w słodzonym skondensowanym mleku, wlewając bardzo cienki strumień.
Niewielką ilość gorącego mleka wlać do żółtek, a następnie powoli wlać z powrotem do rondla cienkim strumieniem, energicznie mieszając.
Wymieszać z wanilią. Przeprowadź mieszaninę przez sito lub sitko, do pojedynczych ramekin lub żaroodpornych kubków z kremem. Odstawić.
W osobnym rondlu wymieszaj 1 szklankę cukru i wody. Doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż mieszanina może spin cienką kruchą nitkę off łyżkę.
Zdjąć z ognia. W dużej misce ubij białka mikserem elektrycznym, aż będą mogły utrzymać sztywny szczyt.
Mżawka w syropie cukrowym podczas ubijania na niskiej prędkości, aż do pełnego włączenia. Następnie mieszamy na średniej prędkości, aż beza wystygnie. Zapobiegnie to oddzieleniu. Łyżka na kubki kremu do podania, i top z lekkim pyłu zmielonego cynamonu.