Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera

Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera
Surówka z czerwonego, białego i pleśniowego sera to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer bekon, naturalny ser kruszy, mieszanka coleslaw, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka Z Sera Pleśniowego, Surówka Z Sera Pleśniowego, oraz Surówka Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić coleslaw blend z papryką i dressing w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
3
Top z serem i boczkiem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn