Surówka Colesław z Jabłkami i Kapustą

Surówka Colesław z Jabłkami i Kapustą
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez glutenu i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, sałatka coleslaw z jabłek może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 90 porcji zawierających 61 kalorii, 1 g białka i 3 g tłuszczu każda. Za 28 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipiec. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, mieloną musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako bardzo budżetowa przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 29%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także sałatkę z białej kapusty i jabłek, sałatkę z kapusty i surówkę z buraków.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników; Dobrze wymieszać. Przykryj i schładzaj przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne4 Do 5 Funtów Nieobranych Kwaśnych Jabłek, Pokrojonych W Julienne
2
Jabłka zalać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W JulienneNieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W Julienne
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Połącz jabłka i kapustę; Dobrze wymieszać. Tuż przed podaniem dodać dressing i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 m.
Porcje90
Ocena Zdrowia4
Magazyn