Surfer na Acid Swizzle
Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka syropu ananasowego, woda kokosowa, blanco tequila i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Surfer Hot Dog, Surfer ' s Granola, oraz Słony pies: nie Surfer ani Pirat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kawałki ananasa, cukier i wodę w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać, aby połączyć i gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Przykryć i pozostawić do zaparzenia w lodówce co najmniej 5 godzin lub przez noc. Odcedzić syrop przez sitko o drobnej siatce i wyrzucić cząstki stałe. Syrop będzie przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce przez okres do 1 tygodnia.
Do koktajlu: w wysokiej szklance wypełnionej kruszonym lodem połącz tequilę, wodę kokosową, sok z limonki i syrop ananasowy. Swizzle razem z swizzle stick obracając go między dłońmi tak, jakbyś pocierał ręce, aby się ogrzać. (Jeśli nie masz patyczka swizzle, wymieszaj z łyżką barową.) Ułożyć na wierzchu Zielony Chartreuse, udekorować limonkowym kołem i podawać.