Super dip do kiełbasy
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, świetny dip do kiełbasek może być świetnym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4 g białka i 13 g tłuszczu. Za 52 centy za porcję otrzymasz hor d'oeuvre dla 40 osób. Ten przepis był pod wrażeniem 1 osoby. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. Udaj się do sklepu i kup paprykę, śmietanę, papryczki chili i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 19%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Coconut Chicken: Super Szybki – Super Łatwy – Super Yum, Super Bowl Taco Dip i Super Italian Spinach Dip.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż kiełbasę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Wymieszaj pomidory i chilli. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj serek śmietankowy; mieszać aż się rozpuści. Wymieszaj śmietanę; przegrzać. (Nie gotować.)
Przełożyć do garnka do fondue i trzymać w cieple.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bollinger Brut Special Cuvee. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.