Super Bochenek cukinii Abby
Super Bochenek cukinii Abby jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz niebieloną mąkę, ekstrakt z wanilii, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jak Żaden Inny Bochenek Cukinii, Bochenek Z Cukinii, oraz Super Wilgotne Ciasto Czekoladowe Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki moczyć w ciepłej wodzie przez 30 minut.
Dokładnie spuścić w durszlaku lub sitku; odstawić.
Cukinię oczyścić i odciąć końce. Nie obierać. Rozdrabniacz średniej wielkości. Powinieneś mieć około 4 filiżanek po zakończeniu.
Cukinię posypać 1 łyżeczką soli i ułożyć na talerzu.
Wymieszaj go rękami, aby równomiernie rozprowadzić sól.
Na wierzchu cukinii umieścić ciężki rondel i pozostawić na 20 minut, aby oczyścić się z płynu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 8x4 cala Bochenek Patelnie i odstawić.
Odstawić 2 łyżki mąki. Przesiać razem pozostałą mąkę, sodę, przyprawy i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Ubić jajka na średniej prędkości przez około 3 minuty.
Dodaj cukier, trochę na raz i beat przez dobre 5 minut. Mieszanina powinna być jasna i gruba. Ubijając powoli wlewamy olej.
Opróżnij cukinię na durszlak i wyciśnij, aby uwolnić soki.
Dodać wanilię do ubijanych jajek, a następnie dodać cukinię.
Dodać suche składniki, trochę na raz i wymieszać tylko do suchych składników są mieszane w. Nie przesadzaj.
W małej misce połączyć pozostałe 2 łyżki mąki, orzechy i odsączone rodzynki, i wymieszać do herbu. Wchodzisz na ciasto.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) około 1 godziny lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Wyjąć do stojaka do ostygnięcia na 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku.