Sunny ' s Simple Crabcakes with seler Root Remoulade

Sunny ' s Simple Crabcakes with seler Root Remoulade
Proste ciastka Sunny z korzeniem selera Remoulade wymagają około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 3,34 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz białka jaj, oliwę z oliwek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sunny ' s Simple Crabcakes with seler Root Remoulade, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce dodać chleb, śmietanę i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W średnim saute patelni na średnim ogniu dodać masło, oliwa z oliwek, cebula, seler, i scallion. Doprawić solą i pieprzem, następnie dodać przyprawę do wrzenia owoców morza. Wymieszać i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czosnek i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Zdjąć z ognia, wymieszać skórkę z cytryny i ostudzić. Po ostygnięciu dodaj do miski z mlekiem i chlebem. Wymieszać do połączenia następnie dodać białka i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać mięso krabowe i lekko połączyć z rękami. Podzielić i uformować na 8 kulek; ciasto będzie wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
7
Umieść kulki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i przechowuj w lodówce przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec do jasnego złotego koloru, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Podawać z łyżką mojego korzenia selera Remoulade, przepis następuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
RemouladeRemoulade
10
Przyciąć koniec korzenia korzenia selera i przyciąć skórę wokół. Rozdrobnić korzeń selera za pomocą tarki pudełkowej lub przystawki do tarki na robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TarkaTarka
11
W średniej misce połączyć korzeń selera, tymianek, majonez, ocet, musztarda ziarnista, musztarda Dijon, sok z cytryny, oliwa z oliwek, i cukier. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
SelerSeler
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler1korzeń selerakorzeń selera22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon31/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone10gałązkiświeży tymianek, liście obrane i delikatnie posiekaneświeży tymianek, liście obrane i delikatnie posiekane3goździkiczosnek starty na tarce lub mielonyczosnek starty na tarce lub mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1Skórka z cytrynySkórka z cytryny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrudkowe mięso krabowe, zbierane na muszlegrudkowe mięso krabowe, zbierane na muszle1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez (w zależności od wielkości korzenia selera)majonez (w zależności od wielkości korzenia selera)11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1szalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoprzyprawa do gotowania owoców morza (polecane: Old Bay)przyprawa do gotowania owoców morza (polecane: Old Bay)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebula Vidaliaposiekana cebula Vidalia42 łyżki roztopionego masłagrube kromki białego chleba, Skórki przycięte i chleb rozdartygrube kromki białego chleba, Skórki przycięte i chleb rozdarty22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn