Sunbutter Fudge Ripple Dairy-Free Ice Cream
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 248 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne chipsy czekoladowe, sól morską, medjool daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody Sunbutter bez orzechów i nabiału, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko kokosowe w małym rondelku, aż po prostu zaczyna się gotować.
Wlać gorące mleko kokosowe na chipsy czekoladowe w misce, aby je stopić.Wymieszać do połączenia i odstawić.
Dodaj mleko kokosowe i daktyle do blendera o dużej mocy lub robota kuchennego i puree, aż będzie kremowe i gładkie.
Dodaj mleko nerkowca lub konopi, SunButter, sól, wanilia, i guma guar, i puree, aż kremowy i gładki.Zamrozić mieszaninę na około godzinę lub przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Wlej go do maszyny do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.Gdy maszyna do lodów skończy, ułóż lody ganache w bezpiecznej misce z zamrażarką.Przykryć i zamrozić, aż będzie wystarczająco twardy, aby zgarnąć.