Summer Squash Stir-Fry

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lato Squash Stir-Fry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka summer squash, baby pattypan squash, roma pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Summer Squash Stir-Fry, Chicken Summer Squash Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużej misce, wymieszać cukinię, squash, squash pattypan i dressing.
Umieścić mieszaninę w koszu grillowym (Wok grillowy). Reserve dressing in bowl.
Przykryć i grill squash na średnim ogniu 10 do 13 minut, wstrząsając kosz lub mieszając squash od czasu do czasu, aż ostry-przetargu. Powrót squash do miski z opatrunkiem.
Dodać pomidory i kolendrę; wrzucić do herbu.