Sum z sosem koperkowym
Sum z sosem koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.16 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, filety z suma, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum z sosem koperkowym, Sum w sosie imbirowym, oraz Filety z Suma w sosie imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; dodaj 1/2 łyżeczki soli. Proces aż do puree.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać rybę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj 3 filety na patelnię; gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i filetami; podawaj z sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.