Sum Z Salsą Tomatillo W Pakietach

Sum Z Salsą Tomatillo W Pakietach
Przepis Sum z Tomatillo Salsan w opakowaniach może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 1 minuta. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis służy 65 i kosztuje 15 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka suma, Serrano pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° (lub Patrz odmiana grilla, poniżej). aby przygotować opakowania, zacznij od czterech 20-do 24-calowych kawałków pergaminu lub folii. Złożyć na pół w poprzek. Z pergaminem lub folią złożoną, narysuj pół kształtu serca z jednej strony, tak jak gdybyś robił Walentynki. Użyj nożyczek, aby wyciąć kształt serca. Otwórz serce.Przyprawiamy rybę kminkiem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połączyć pomidory, cebula, Chile pieprz, czosnek i kolendra w dużej misce; wymieszać sok z limonki, olej, pozostałe 1/4 łyżeczka soli i cayenne do smaku (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść jedną porcję ryb po jednej stronie każdego otwartego serca dość blisko zagnieceń i pozostawiając co najmniej 1-calową granicę wokół krawędzi do złożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść jedną czwartą salsy (około 1 szklanki) na każdej porcji ryby.Zamknij opakowanie, aby pokryć składniki. Zaczynając od góry, uszczelnij opakowanie, składając krawędzie w serię małych, ciasnych fałd. Przekręć końcówkę opakowania i włóż ją pod spód, aby utrzymać opakowanie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Umieść paczki na dużej blasze do pieczenia (paczki mogą się nieznacznie nakładać).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku, około 20 minut. (Ostrożnie otwórz jeden pakiet, aby sprawdzić doneness " bądź ostrożny z parą.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Pozwól, aby Pakiety odpoczęły nieotwarte przez 5 minut przed podaniem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje65
Ocena Zdrowia3
Magazyn