Sum Parmezan
Parmezan sumowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 445 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, papryka, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Sum Z Parmezanu, Sum Parmezan, oraz Sum Z Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników i, w razie potrzeby, pietruszkę i oregano. Sum zanurzyć w maśle; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej i umieścić na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio