Sum Jezebel

Sum Jezebel
Sum Jezebel jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, przyprawę kreolską, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj SOS Jezebel, SOS Jezebel, oraz Grillowane Brzoskwinie Jezebel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać i odstawić.
2
Przyprawę kreolską posypać równomiernie sumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
SumSum
3
Umieść rybę na patelni wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z mieszaniną Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn