Sum Ellie

Sum Ellie
Sum Ellie jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu cytrynowego, tymianku, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ellie Krieger ' s Southwestern Slaw, Pasta Ellie Krieger Primavera, oraz Ellie ' s Elbow makaron Sałatka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn