Sum Cytrynowy Pieczony W Piekarniku

Sum Cytrynowy Pieczony W Piekarniku
Sum cytrynowy pieczony w piekarniku jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koperku, soli przyprawowej, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone W Piekarniku Masło Cytrynowy Łosoś, Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine, oraz Sum pieczony w piecu dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn