Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych receptur, więc dać Quinoa Succotash spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 418 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Simply Recipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, bulion wołowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sukkotasz Z Komosy Ryżowej, Patelnia kiełbasa Succotash z Quinoa, oraz Sukkotasz.
Instrukcje
1
Umieść połówki paska boczku w garnku o grubym dnie od 3 do 4 litrów.
Wypłukać suche quinoa: podczas boczku jest gotowanie, umieścić quinoa w drobnej siatki sito i spłukać, aż woda będzie czysta. Należy pamiętać, że większość pakietów quinoa sugerują, że można spłukać przed gotowaniem. Jeśli używasz marki quinoa, która nie sugeruje płukania, spłucz mimo to.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodaj posiekaną cebulę do garnka, którego użyłeś do gotowania boczku, wraz z masłem. Gotować na średnim ogniu, aż cebula są przezroczyste, o 3 lub 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wodę i bulion (i sól, jeśli używasz niesolonego masła lub bulionu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Niesolone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Po 15 minutach wyjąć z ognia i odstawić, przykryte, na kolejne 5 minut.
4
Wymieszać z sokiem z cytryny i posiekanym szczypiorkiem i / lub zieloną cebulą i puch widelcem.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na Sukkotash. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.