Suflety z kaszy i sera
Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, ocet winny, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suflety Z Kaszy, Sera I Cebuli, Suflety z kaszy, sera i cebuli, oraz Suflety Z Kaszy Z Pomidorami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wymieszać kaszę i 1 1/2 szklanki wody w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i kuchenka mikrofalowa, aż zgęstnieje, o 4 protokół. Mieszać od czasu do czasu, aż lekko ostygnie. W międzyczasie, płaszcz cztery 10-uncji ramekins z gotowania sprayu i posypać parmezanem; dotknij nadmiar.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Schłodzoną kaszę, kukurydzę, serek śmietankowy, żółtka jaj, tymianek, 1/2 szklanki parmezanu i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu połączyć w blenderze. Puree do uzyskania gładkości, zatrzymując silnik, aby w razie potrzeby mieszać ręcznie (mieszanina będzie gruba).
Przełożyć do dużej miski.
W osobnej misce ubij białka i 1/2 łyżeczki octu, aż powstaną średnie szczyty. Złóż jedną czwartą białek do mieszanki kaszy, a następnie złóż resztę.
Wlać ciasto do przygotowanych ramekinów.
Piec, aż nadmuchane i złoty, 20 do 25 protokół. Wymieszać rukolę z pozostałym 1 łyżką octu, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku.
Zdjęcia Antonis Achilleos