Suflety Piernikowe

Suflety Piernikowe
Need a deser wegetariański? Suflety z piernika mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Z Piernika, Domek Z Piernika (Mini Domki Z Piernika), oraz Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 4 składniki ubić w średnim rondlu na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ubić melasę i kolejne 4 składniki. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Masło 10 (7-oz.) ramekiny; posypać cukrem do okrycia i wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć jedną trzecią mieszaniny białka jaj w mieszaninę mleka, aż dobrze wymieszane. Powtórz dwa razy z pozostałą mieszaniną białka jaja. Łyżka ciasto do przygotowanych ramekins, pozostawiając 3/4-cala przestrzeni na górze każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec w 350 przez 25 minut lub do puffy i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać natychmiast z bitą śmietaną i pokruszonymi piernikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
9
Uwaga: można również piec to w 2 1/2-qt. suflet.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec 55 do 60 minut lub aż puffy i zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn