Suflet ze szpinakiem i zielonym czosnkiem
Suflet ze szpinakiem i zielonym czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.63 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, białka, żółtka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suflet Z Zielonego Czosnku I Szpinaku, Suflet ze szpinakiem i zielonym czosnkiem, oraz Zupa Szpinakowo-Czosnkowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj 6-szklanką suflet lub zapiekankę i odkurz ją kilkoma łyżkami parmezanu.
Włożyć czosnek, śmietanę i tymianek do małego rondla na małym ogniu. Doprowadzić powoli do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień, przykryć i pozostawić strome przez 15 minut.
Szpinak dobrze umyć, a następnie zwiędnąć na patelni z wodą przylegającą do liści. Włóż go do durszlaka, naciśnij wilgoć, a następnie drobno posiekaj.
4 łyżki masła rozpuścić w rondlu, wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę mieszając.
Ubić mleko i mieszać, aż zgęstnieje.
Dodać 1 łyżeczkę soli, następnie wymieszać z kozim serem i pozostałym parmezanem. Wyłączyć ogień i wymieszać żółtka, szpinak i mieszankę czosnkowo-śmietanową. Doprawić pieprzem.
Białka ubić ze szczyptą soli, aż utworzą jędrne szczyty, które są tylko trochę na miękkiej stronie. Złóż białka i bazę razem. Zeskrobać ciasto do przygotowanego naczynia i piec, aż złoty brąz i ustawić, o 25 protokół do naczynia z tarki, 30 protokół, Jeśli za pomocą naczynia suflet.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.