Suflet ze szpinakiem i parmezanem

Suflet ze szpinakiem i parmezanem
Suflety ze szpinakiem i parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suflet ze szpinakiem i parmezanem, Suflet Szpinakowo-Parmezanowy, oraz Suflet szpinakowo-parmezanowy.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Płaszcz 4 (6-uncji) ramekins sprayem do gotowania; posypać równomiernie bułką tartą, przechylając i obracając naczynia, aby całkowicie pokryć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Lekko pokryć patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać szpinak; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, stale podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
5
Umieść szpinak w durszlaku; odstawić 5 minut. Wycisnąć nadmiar płynu ze szpinaku. Grubo posiekać szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Połącz 2/3 szklanki mleka i kolejne 4 składniki (przez czarny pieprz) w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować przez 2 minuty lub aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa, stale mieszając. Wymieszać łyżkę do dużej miski i odstawić na 10 minut. Wymieszać ze szpinakiem, serem i żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W dużej misce połącz białka i śmietanę z kamienia nazębnego i odstaw w temperaturze pokojowej na 15 minut. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się średnie szczyty (nie przegrzewaj). Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek do mieszanki szpinaku i delikatnie złóż pozostałe białka. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia 2 lub 3 razy na blacie do poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Umieść naczynia na rozgrzanej blasze do pieczenia; zwróć blachę do piekarnika 425. Natychmiast zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350; piec suflety w temperaturze 350 przez 21 minut lub do puffy i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn