Suflet z rzepy Gisele
Suflet z rzepy Gisele wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, bułka tarta, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suflet Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskać 8x8-calowe danie zapiekanki z sprayem do gotowania.
Rzepy umieścić w dużym garnku i przykryć bulionem z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 25 protokół; odcedzić.
Przełożyć rzep do miski i zacieru maserem ziemniaczanym lub widelcem.
Roztopić 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać bułkę tartą w roztopionym maśle, aż masło zostanie wchłonięte, 2 do 3 minut.
Wymieszać 2 łyżki masła, żółtka, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, czarny pieprz i buławy na puree rzepy. Białka ubić w metalowej lub szklanej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będą puszyste; złożyć na mieszankę rzepy.
Wlać mieszaninę rzepy do przygotowanego naczynia żaroodpornego; posypać mieszaniną okruchów chleba.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż suflet się nadmieni i ustawi na środku, około 25 minut.