Suflet Z Piernika
Piernikowy suflet może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego imbiru, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflet piernikowy z kremem klonowym Anglaise, Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, oraz Pierniki M&M ciastka z piernikiem M & M maślane.
Instrukcje
Płaszcz 8 (6-uncja) suflet naczynia z sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru granulowanego. Odstawić.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i 2 łyżki cukru granulowanego; gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając trzepaczką. Gotuj 2 minuty lub do lekko grubego, stale mieszając trzepaczką.
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
Dodać melasę i kolejne 5 składników (przez żółtka), mieszając trzepaczką. Odstawić.
Białka umieścić w średniej misce do miksowania; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie przegryzać). Delikatnie złożyć jedną czwartą mieszaniny białka jaja w mieszaninie melasy; delikatnie złożyć w pozostałej mieszaniny białka jaja. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanych potraw. Ostro stuknij naczynia na blacie 2 lub 3 razy, aby wyrównać.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia; umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Piec w 375 przez 25 minut lub do puffy i ustawić.
Każdy suflet posypać 1/2 łyżeczki cukru pudru.