Suflet Z Kozim Serem-Szczypiorkiem
Suflet z kozim serem-szczypiorkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, sól koszerną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Suflet Z Koziego Sera, Suflet Z Koziego Sera, oraz Suflet Z Brokułami I Kozim Serem.
Instrukcje
Masło 2-qt. danie suflet, następnie płaszcz z 2 łyżki. parmezan. W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić 1/4 szklanki masła.
Dodaj mąkę i gotuj, często mieszając, aż mieszanina zacznie brązowieć, około 4 minut.
Ubij mleko i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z kozim serem, pozostałe 2 łyżki. parmezan, szczypiorek, sól i cayenne. Żółtka wymieszać pojedynczo, dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
W innej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić białka, aż utrzymają sztywne szczyty. Jedną czwartą białek wymieszać z mieszaniną żółtkową, a następnie delikatnie złożyć.
Przełożyć mieszaninę do przygotowanego Suflera.
Piec sufl, aż jest dmuchany i dobrze rumiane i jiggles tylko lekko w środku, gdy Potrząsać patelni delikatnie, 30 do 35 protokół.
Podawać natychmiast, zbierając porcje dużą łyżką.
Uwaga: Riesling jest jednym z najlepszych białych winogron na świecie. Jednak wczesne wersje z Zachodu były proste, syropowate i wiotkie, a jego reputacja jako schlock została przypieczętowana. Prawda jest taka, że Riesling występuje w różnych poziomach cukru, od suchego do dość słodkiego. Ci z Alzacji, Francji, skłaniają się ku bardzo suchym; Niemieckie butelki biegną gamą. Ale najlepsze mają wielką kwasowość, która utrzymuje wino ostre i orzeźwiające, bez względu na to, jak słodkie. Owoce pestkowe, jabłka, gruszki i cytrusy często zawierają ślady kwiatów, minerałów i tego, co można opisać jako nawiedzającą jakość oleju napędowego - jeśli można to sobie wyobrazić jako dobrą rzecz.
To właśnie kwasowość sprawia, że Riesling jest doskonałym winem do jedzenia: suszone są wspaniałe ze skorupiakami (owoce czerpią ze słodyczy krabów i krewetek), sushi, drób, wieprzowina, słone wędliny, takie jak szynka, i-zaskakująco-jajka; słodsze wersje dobrze nadają się do słodko-kwaśnych potraw i pikantnych potraw tajskich lub południowo-zachodnich.
Nasz wybór: Covey Run Riesling 2005 (Columbia Valley; $8). Nektar brzoskwiniowy z odrobiną cukru i Wielkiego kwasu; dobry z suflem.