Suflet z koziego sera z tymiankiem
Need a danie główne Wegetariańskie? Suflet z koziego sera z tymiankiem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i świeżo zmielonego pieprzu, białka jaj, cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Suflet z koziego sera z tymiankiem, Suflet Z Koziego Sera, oraz Suflet Z Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400° F. Posmaruj 6-szklanką suflet lub 8-szklanką zapiekanki i posmaruj parmezanem.
Podgrzej mleko z aromatami, aż się zagotuje. Odstawić na strome na 15 minut, a następnie odcedzić.
Masło rozpuścić w rondlu. Gdy spieniona, wymieszać z mąką i gotować na małym ogniu przez kilka minut.
Ubij mleko na raz i energicznie mieszaj przez minutę lub tak, jak zgęstnieje, następnie dodaj 3/4 łyżeczki soli, kilka skrętek pieprzu i cayenne.
Zdjąć z ognia. Żółtka ubijamy po kolei, aż się dobrze wymieszamy, następnie mieszamy z serem. Nie martw się, że będzie gładko.
Ubij białka ze szczyptą soli, aż utworzą jędrne szczyty, a następnie wymieszaj jedną czwartą z nich w podstawie, aby rozjaśnić mieszaninę. Złóż resztę, przenieś do przygotowanego naczynia, a następnie umieść na środku piekarnika i obniż ciepło do 375° F.
Piec przez 30 minut lub do złotego i tylko trochę chwieje się w środku.
Wyjąć, rozrzucić tymianek na wierzch i natychmiast podawać.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition