Suflet Z Kaszy Pieczonej Z Czosnkiem I Serem

Suflet Z Kaszy Pieczonej Z Czosnkiem I Serem
Przepis pieczony czosnek & ser kasza suflet jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, parmezan, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kasza Serowa Z Pieczonym Czosnkiem Jalapeno, Czosnkowo-Cheddarowy Kasza Suflet, oraz Suflet Z Kaszy Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 1/4 cala od góry głowy czosnku, pozostawiając papierowe Skórki nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Umieścić na arkuszu folii; skropić olejem. Owiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec 30 min. Tymczasem pędzel 1/2 łyżeczki. masło na dole i na boku 2-qt. suflet; posypać parmezanem do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Doprowadzić bulion do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać kaszę, ciągle mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia.
7
Ze skórek wsunąć prażony czosnek; zacieru na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
8
Dodaj do kaszy z VELVEETA, 2 łyżki. masło i papryka czerwona; mieszać, aż VELVEETA się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser VelveetaSer Velveeta
MasłoMasło
KaszaKasza
9
Dodać żółtka; dobrze wymieszać. Białka ubić mikserem na średniej prędkości, aż się spieni; ubijać na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać w mieszaninie kaszy; łyżkę do przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KaszaKasza
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Piec 40-45 min. lub do góry jest złotobrązowy i środek jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn