Suflet Z Kaszy Czosnkowo-Serowej
Suflet z kaszy czosnkowo-serowej może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka regularnej kaszy, papryka, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 25%. Podobne przepisy to Suflet Z Kaszy Pieczonej Z Czosnkiem I Serem, Czosnkowo-Cheddarowy Kasza Suflet, oraz Suflet Z Kaszy Meksykańskiej.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć do miękkości. Wymieszać 4 szklanki wody i kolejne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszaj w kaszy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać z żółtkami, serem i ostrym sosem.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem, aż uformują się sztywne szczyty. Złóż jedną czwartą białek na kaszę. Złóż kaszę na pozostałe białka.
Wlać do natłuszczonego i obsypanego mąką 2-ćwiartkowego Suflera; posypać papryką.
Piec w 400 przez 45 minut lub aż nadmuchane i lekko rumiane.