Suflet z jajkiem i kiełbasą
Suflet z jajkiem i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mieloną musztardę, mleko, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 55 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj suflet z jajkiem z kiełbasą, Suflet z jajkiem i kiełbasą, oraz Suflet z jajkiem i kiełbasą Alabaman dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić tłuszcz.
Umieść grzanki w naczyniu do pieczenia 9X13 cali.
Na grzankach posypać serem; na wierzch z rumianą kiełbasą. Ubij jajka i 2 1/2 szklanki mleka w misce do miksowania i zalej zapiekanką. Przykryć naczynie do pieczenia i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego ranka Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Połączyć zupę grzybową, mieloną musztardę i pozostałe 1/2 szklanki mleka; zalać wierzchem zapiekanki.
Piec, odkryte, aż zbrązowieje i zestaw, o 1 1/2 godziny.