Suflet z dwukrotnie zapiekanym serem

Suflet z dwukrotnie zapiekanym serem
Dwukrotnie pieczony suflet serowy zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, ser, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Suflet Serowy Dwukrotnie Pieczony, Dwa razy pieczone suflety z koziego sera na łóżku z mieszanej zieleni, oraz Dwa razy pieczone suflety z koziego sera na łóżku z mieszanej zieleni są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj olejem sześć 150 ml ramekinów i pokryj polentą, wytrząsając nadmiar. Posadź ramekiny w małej pieczonej puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
W średnim rondlu rozgrzać olej i masło, wymieszać z mąką i gotować, mieszając, przez 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i wlać mleko, trochę na raz, dobrze mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
4
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odstawić patelnię do ognia i gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć z ognia. Rezerwa 1 czubata łyżka parmezanu i wymieszać resztę do mieszaniny, z musztardą, następnie miękki ser w małych łyżkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MiękkiSer Miękki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
7
Dodać szczypiorek, doprawić pieprzem i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
8
Tymczasem zrób salsę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
9
Wymieszać razem pomidory, cebulę, pomidory czyste i chilli. Doprawić mielonym pieprzem i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Żółtka ubić do masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Białka ubić na sztywne szczyty. Używając dużej metalowej łyżki, złóż łyżkę do mieszaniny, aby lekko się rozluźnić. Delikatnie i równomiernie złożyć pozostałe białka, po połowie, utrzymując mieszaninę lekką i przewiewną. Równomiernie łyżką do naczyń ramekin do wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Wlać zimną wodę do puszki do pieczenia, aby dostać się do połowy boków naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
13
Piec przez 15-18 minut, aż złoty na wierzchu i risen. Ostrożnie wyjąć z puszki i pozostawić do ostygnięcia. Suflety opadają, gdy ostygną, można je pozostawić na 20 minut przed ponownym pieczeniem lub przykryć naczynia raz zimne i przechowywać na noc w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Gdy jest gotowy do podania, Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Jeśli suflety były w lodówce, posadź je w temperaturze pokojowej przez około 10 minut przed pieczeniem. Obróć każdy z jego naczynia i miejsce, po prawej stronie do góry, na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Nad każdym sufletem posypać parmezanem, następnie piec przez 10 min lub do wyrośnięcia. Roztrzepać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Podawać każdy ze stosem rukoli i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje na suflet. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn